• Thank you to Carol and Steve Bowman, the forum owners, for our new upgrade!

Ελληνικά Βιβλία (Greek Books)

Kislany

Just searching...
Πολλές Ζωές Πολλοί Δάσκαλοι - δρ. Μπράιαν Βάις (Many Lives, Many Masters - Brian L. Weiss)

97030.jpg


Ο ψυχίατρος δρ. Μπράιαν Βάις, διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Mounτ Sinai στο Μαϊάμι, ούτε καν φανταζόταν πως η ζωή του θα άλλαζε ριζικά μέσα από μια φαινομενικά συνηθισμένη περίπτωση θεραπείας ασθενούς του. Κι όμως, δεν άργησε να αντιληφθεί ότι διαπερνούσε σιγά σιγά τα πέπλα αιώνιων μυστηρίων, για να βρεθεί κάποια στιγμή μπροστά στην Αποκάλυψη. Είχε έρθει η ώρα για την Επιστήμη να συναντήσει την Αλήθεια. «Το εκπληκτικό αυτό βιβλίο διασπά τα φράγματα της κλασικής ψυχοθεραπείας και παρουσιάζει μια νέα και εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο θεραπείας. Θα πρεπε να μελετηθεί σοβαρά απ’ όσους ασχολούνται με τη νοητική υγεία». Edith Fiore, κλινική ψυχολόγος, διδάκτωρ φιλοσοφίας «Το βιβλίο αποτελεί μια σύνθεση της ψυχιατρικής και του μυστικισμού. Προσφέρει την αναζήτηση της ύψιστης αλήθειας και την υπόσχεση της προσωπικής μετενσάρκωσης. Διαβάζεται σαν μία άκρως συναρπαστική ιστορία. Δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου». ΧΑΡΥ ΠΡΟΖΕΝ, καθηγητής και διευθυντής του Ψυχιατρικού Τμήματος του Ιατρικού κολεγίου του Ουισκόνσιν.


ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ - δρ. Μπράιαν Βάις (Through Time into Healing - Brian L. Weiss)


98839.jpg


Το βιβλίο αυτό του δρ Βάις, ρίχνει νέο φως στις θεραπευτικές δυνατότητες των αναδρομών σε προηγούμενες ζωές.
Βασιζόμενος στη μεγάλη κλινική του εμπειρία, ο δρ Βάις, ψυχίατρος, παρουσιάζει μια νέα θεραπευτική μέθοδο, η οποία, χρησιμοποιώντας και τις δοκιμαστικές τεχνικές της ψυχοθεραπείας, ταξιδεύει τον ασθενή μέσα από τα πέπλα του χωροχρόνου, προκειμένου να εντοπίσουν και να θεραπευτούν οι αιτίες-ρίζες των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει αυτός σήμερα.
Ο δρ Βάις αποδεικνύει ότι η θεραπευτική αυτή μέθοδος μπορεί να μεταμορφώσει τη ζωή του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα: να φωτίσει μνήμες τραυματικών εμπειριών, να συνεισφέρει στη δημιουργία καλύτερων διαπροσωπικών σχέσεων, να φέρει στην επιφάνεια του συνειδητού κρυμμένα ταλέντα, να φέρει ανακούφιση, χαρά και ελπίδα.

Ίδια ψυχή, πολλά σώματα - δρ. Μπράιαν Βάις (Same Soul, Many Bodies - Brian L. Weiss)

b116282.jpg


Το βιβλίο αυτό διασπά τα φράγματα της συμβατικής ψυχοθεραπείας και παρουσιάζει μια νέα και εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία.
Όλοι έχουμε ζήσει σε προηγούμενες ζωές και όλοι θα ζήσουμε μελλοντικές. Όσα κάνουμε στην τωρινή μας ζωή θα επηρεάσουν τις ζωές του μέλλοντος. Ο δρ Βάις κατευθύνει τους ασθενείς του στο μέλλον, για να ανακαλύψουν μέσα από αυτή τη διαδικασία ότι το μέλλον είναι κάτι το μεταβλητό. Οι επιλογές που κάνουν "βλέποντας" εναλλακτικά σενάρια του μέλλοντος καθορίσουν την ποιότητα της ζωής που θα συναντήσουν.
Χρησιμοποιώντας δεκάδες περιπτώσεις ασθενών του, ο δρ Βάις αποδεικνύει τη θεραπευτική δύναμη της προβολής στο μέλλον, η οποία μπορεί να κλείσει σωματικές και συναισθηματικές πληγές στο παρόν.


Μόνο η αγάπη είναι αληθινή - δρ. Μπράιαν Βάις (Only Love is Real - Brian L. Weiss)


b123807.jpg


Με τη χρησιμοποίηση της αναδρομής σε προηγούμενες ζωές ο δρ Μπράιαν Βάις, ψυχίατρος, πρώην διευθυντής της Ψυχιατρικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου "Όρος Σινά", αποκαλύπτει για άλλη μια φορά την αληθινή ομορφιά της ανθρώπινης ψυχής. Μέσα από τις περιπτώσεις των ασθενών του αναδύεται στην ουσία μια έξοχη ψυχοπνευματική πορεία, που οδηγεί στην ανακάλυψη και στο βίωμα της αληθινής αγάπης.

Ο δρ Βάις έχει εργαστεί επανειλημμένα με ζευγάρια ή οικογένειες που ανακάλυψαν μέσω της αναδρομικής ύπνωσης πως ήταν γνωστοί και σε προηγούμενες ζωές τους, ένα γεγονός που συχνά έφερνε επαναστατικές αλλαγές στην ίδια την ζωή τους.

Το βιβλίο αυτό είναι μια έξοχη διερεύνηση του ανθρώπινου πεπρωμένου. Είναι μια συγκλονιστική ιστορία, που συμβαίνει σιωπηλά στην ζωή όλων μας.

Μηνύματα από τους δασκάλους - δρ. Μπράιαν Βάις (Messages From The Masters - Brian L. Weiss)

b99729.jpg


Σ αυτό το βιβλίο θα διαβάσετε τις εκπληκτικές προσωπικές μαρτυρίες ανθρώπων για τη θαυμαστή δύναμη της αγάπης. Θα ερευνήσετε τι συμβαίνει μετά το θάνατο, θα μάθετε πώς μπορείτε να πολεμήσετε το άγχος, πώς να δημιουργείτε θεραπευτικές σχέσεις, ποιος είναι ο ρόλος του Θεού και ποιες οι δυνατότητες του ανθρώπου να αυτοπροσδιορίζεται στη ζωή. Θα μάθετε επίσης ασκήσεις και διαλογισμούς που μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή σας. Tα μηνύματα των Δασκάλων είναι εδώ. Kαι ο δρ Bάις πιστεύει πως είμαστε έτοιμοι να τα δεχτούμε.
 
ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΑ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΤΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ - Ian Stevenson (Reincarnation and Biology - Ian Stevenson)


2873505.jpg



Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας είναι μια επιστημονική εξερεύνηση της μετενσάρκωσης. Το κύρος του Dr. Stevenson, μετά από 40 χρόνια έρευνας και περισσότερες από 2.600 περιπτώσεις που έχει συγκεντρώσει, είναι αδιαμφισβήτητο.Το βιβλίο εστιάζει κυρίως σε περιπτώσεις στις οποίες εκ γενετής σημάδια και σωματικές ανωμαλίες ταιριάζουν με τα τραύματα των προηγούμενων ζωών που διηγούνται κυρίως παιδιά. Η πλούσια εικονογράφηση του βιβλίου με δεκάδες φωτογραφίες που αντιστοιχούν σε περιγραφόμενες περιπτώσεις προηγούμενων ζωών αποτελούν απόδειξη για την πραγματικότητα της μετενσάρκωσης.
 
ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΣΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΦΥΠΝΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΓΝΩΣΗ - Ted Andrews (How to discover your past lives by Ted Andrews)


3535277.jpg



Έτυχε ποτέ να δείτε κάτι, για πρώτη φορά, αλλά να νιώσετε, ότι το έχετε βιώσει ξανά στο παρελθόν... ή να βλέπετε ξανά και ξανά στα όνειρά σας έναν συγκεκριμένο χώρο ή μια συγκεκριμένη εποχή... ή να νιώσετε πολύ κοντά με κάποιον, που μόλις συναντήσατε; Όλες αυτές οι εμπειρίες προσφέρουν στοιχεία για τις προηγούμενες ζωές σας.Με το βιβλίο "Πώς να ανακαλύψετε τις προηγούμενες ζωές σας" θα διερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους η γνώση, για τις προηγούμενες ζωές, θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε βαθύτερα τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζετε στην παρούσα ζωή. Μάθετε πώς θα σπάσετε τα καταστροφικά πρότυπα του παρελθόντος, πώς θα βρείτε τον σύντροφο της ψυχής σας, πώς θα επεκτείνετε την καρμική σας ανάπτυξη.
 
Ταξίδια της ψυχής / Michael Newton (Journey of Souls by Michael Newton)


b60604.jpg



Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει -για πρώτη φορά- το μυστήριο της ζωής στον πνευματικό κόσμο μετά το θάνατο. Ο δρ Μάικλ Νιούτον, ψυχοθεραπευτής, έχει αναπτύξει τη δική του τεχνική ύπνωσης για να προσεγγίζει τις κρυμμένες μνήμες για τη μεταθανάτια ζωή. Σε κατάσταση βαθιάς ύπνωσης, είκοσι εννέα άτομα ανακαλούν στη μνήμη τους τις εμπειρίες που είχαν ως αιώνια πνεύματα στο μεσοδιάστημα των ενσαρκώσεων. Μέσα απ αυτές τις εκπληκτικές ιστορίες μαθαίνουμε:


- Πώς είναι ο θάνατος.


- Τι βλέπεις και τι αισθάνεσαι αμέσως μετά το θάνατο.


- Τι είναι οι πνευματικοί οδηγοί.


- Τι συμβαίνει σε "διαταραγμένες" ψυχές.


- Γιατί πηγαίνουμε σε συγκεκριμένες ομάδες ψυχών στον πνευματικό κόσμο και τι κάνουμε εκεί.


- Πώς επιλέγουμε ένα άλλο σώμα για να επιστρέψουμε στη Γη.


- Για τα διάφορα επίπεδα ψυχών.


- Πότε και πού μαθαίνουμε για πρώτη φορά να αναγνωρίζουμε ψυχοσυντρόφους πάνω στη Γη.


- Ποιος είναι ο σκοπός της ζωής και των εκδηλώσεων ενός "δημιουργού".
 
Το φως μετά το σωματικό θάνατο - Raymond Moody (Life after life by Raymond Moody)


b6128.jpg



Στο Φως Μετά το Σωματικό Θάνατο καταγράφονται περιπτώσεις κλινικά νεκρών ανθρώπων που τελικά επέζησαν και επέστρεψαν στη ζωή για να μοιραστούν μαζί μας τις συγκλονιστικές εμπειρίες τους. Καταγράφονται, επίσης, μαρτυρίες για τη βαθιά επιρροή των μεταθανάτιων εμπειριών στην αναθεώρηση των προτεραιοτήτων, των πιστεύω, των πεποιθήσεων και των αξιών της ζωής εκείνων που τις έζησαν.


Ο γνωστός για τις έρευνές του Δρ. Ρέιμοντ Μούντι εξετάζει επίσης τα καταπληκτικά ευρήματα της Ιατρικής, της Ψυχιατρικής και της Κοινωνιολογίας και μας φέρνει πιο κοντά στην εξιχνίαση του μεγαλύτερου μυστηρίου της ανθρωπότητας: Πού πάνε οι ψυχές μετά το σωματικό θάνατο;


Στο Φως Μετά το Σωματικό Θάνατο αποδεικνύεται με μεγαλύτερη βεβαιότητα η ύπαρξη μιας μετά θάνατον ζωής και εξαφανίζεται εντελώς, ή ως ένα βαθμό, ο φόβος του θανάτου.
 
Τι συμβαίνει μετά το θάνατο - Migene Gonzalez-Wippler (What happens after death by Migene Gonzalez-Wippler)


b82472.jpg



Διαβάζοντας το βιβλίο αυτό θα αρχίσετε ένα προσκύνημα ψυχής, μια περιπέτεια, που θα σας οδηγήσει σε βαθιά επιστημονικά και πνευματικά επίπεδα. Ο τελικός σας προορισμός είναι ένα σημείο, όπου συναντιούνται η επιστήμη και ο μυστικισμός, ένας χώρος αιώνιας χαράς και άπειρης αγάπης: η ψυχή σας. Από τη στιγμή που θα αρχίσετε αυτό το ταξίδι για να ανακαλύψετε "Τι συμβαίνει μετά το θάνατο" δε θα μπορέσετε να ξαναδείτε τη ζωή με συνηθισμένο τρόπο.


Η Migene Gonzalez-Wippler παρουσιάζει ένα συναρπαστικό και πειστικό μοντέλο για την επιβίωση της προσωπικότητας μετά το θάνατο. Δείχνει, ότι υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις - τεκμηριωμένες σε περιοδικά όπως το Scientific American - αλλά και μη επιστημονικά δεδομένα, τα οποία αποδεικνύουν, ότι η ζωή μετά το θάνατο δεν είναι απλώς δυνατή αλλά και πολύ πιθανή.
 
Back
Top